June 12, 2018 at 12:28 am

Ishin duke punuar tokën për të mbjellë me perime, shokohen nga ajo që gjejnë të groposur (VIDEO)

Banorët e një qyteti në Afrikën e Jugut janë habitur tej mase nga ajo që gjetën kur po punonin tokën.

Gjatë punës me lopatë njëri prej tyre goditi diçka të butë dhe kjo gjë i shokoi.

Ndiqni videon më poshtë, është gjithçka e vërtetë.

Shperndaje në Facebook.